dinsdag 23 augustus 2011

Something you always think 'what if' about

Wat als,
Wat als alles in de wereld gelijk verdeeld was. Als we allemaal genoeg eten zouden kunnen hebben en wij dus niet aan een 5-gangenmenu zitten terwijl in Afrika ze sterven van de honger.
Het klinkt echt als een vraag voor een miss-verkiezing,maar wat zou het toch mooi zijn als het zo was.
Wat als kanker niet bestond. Wat zouden we dan nog veel geliefden mensen om ons heen hebben.
Kanker speelt zo'n grote rol in heel veel verschillende gezinnen. Ik hoop dat we kanker zo snel mogelijk de wereld uit kunnen helpen.
wat als je onbeperkt chocola zou kunnen eten zonder dik te worden. Misschien wel de wens van heel veel meiden,er is zoveel lekkere chocola. Hetzelfde geld voor andere lekkernijen zoals toetjes,cake,ijs enzovoort.
Wat als we mensen niet meteen zouden beoordelen op uiterlijk. Het is een feit dat je in nog geen seconde beslist of je iemand aardig vind of niet. Het zou volgens mij ook heel goed zijn als je gewoon een neutrale gedachte hebt over een persoon en pas echt iets kan zeggen van iemand als je die ook werkelijk kent of gesproken hebt.
Wat als de pesters zouden verwisselen met degene die gepest worden. Zouden de pesters dan eindelijk doorhebben wat ze doen en dat dat zo'n grote invloed kan hebben op iemand.
Zo kan ik nog wel even doorgaan
xo,Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten