dinsdag 26 juli 2011

créme de la créme


De verpakking van de Crème brûlée.
Ik denk dat jullie vast weleens gehoord hebben van het Franse dessert Crème brûlée.
Dit word vaak als dessert gereserveerd in restaurants,maar het is best lastig om zelf te maken.
Wil jij het toch proberen zie hier een filmpje waar het duidelijk wordt uitgelegd.
In Frankrijk hebben ze haast geen pakken yoghurt of vla,maar wel heel veel kant-en-klare toetjes.
Ik vond daar ook Crème brûlée. Alleen op vakantie hadden we geen gasbrander dus het was niet helemaal af. Vandaar dat ik ze in Nederland nog maals gekocht heb. Het is zo lekker.
De Crème brûlée is per twee verpakt en zit in glaze potjes (logisch want in plastic bakjes + gasbrander :s)
Er zit bruine suiker bij die je over je dessert strooit en waar je vervolgens de gasbrander op zet.
Ik heb foto's gemaakt om jullie een duidelijke indruk te geven van dit lekkere toetje.
De bruine suiker zit bij de Crème brûlée


zonder de bruine suiker

met de bruine suiker

de suiker wordt gecarameliseerd




 Zo lekker en simpel. Het proberen waard!
xo,




Geen opmerkingen:

Een reactie posten