zaterdag 30 juli 2011

Close-up,

Jullie kennen vast wel de reclame van Dove. Deze gaat over dat we zoveel met ons haar doen,dat het aardig beschadigd en dat klopt! Ik zag laatst een artikel over haar close-ups en wil dit graag met jullie delen want het is volgens mij heel belangrijk om te weten hoe je haar er van zo dicht bij uit ziet. Het is nogal raar en ook wel een beetje vies.

  

 b.   Ik zou zeggen dit is wat de gemiddelde persoon het haar eruit ziet als ze gebruik maken van een föhn. Het kan ook zijn dat dit komt door met een handdoek te drogen. Het is prima om met een  handdoek te drogen, maar niet te ruig!. Werk je een weg naar beneden. Of verkreukel het voorzichtig  als je gaat voor de golven.
c. Belangrijkste oorzaken voor als je haar er zo uit ziet zijn bleken, over-verwerking met kleuren, over-styling met warmte, met behulp van te veel alcohol gebaseerde producten in combinatie met warmte-styling, wassen en geen conditioner gebruiken. Dit is slecht nieuws. Als je haar er op de close up zo uit ziet zal het waarschijnlijk vrij saai en levenloos zitten. Je haar even flink in het zonnetje zetten, dat raad ik je aan
 d. Hier hebben we een stuk haar, dat uiteindelijk zal afbreken. Dit is waarschijnlijk veroorzaakt door te haastig je haar te verzorgen. Neem de tijd en kam het langzaam uit. Ik adviseer ook om knopen met een borstel in plaats van een kam er uit te halen
 e. Hallo,, gespleten haarpunten Dit is de vijand! Ik ben eigenlijk heel blij dat jullie dit zien, want zo zien jullie hoe ze er uit zien en snap je vast dat er zo heel gemakkelijk groten klitten kunnen ontstaan. Ze kunnen alleen maar grotere schade veroorzaken. Zorg dat je de klitten er voorzichtig uit borstelt!

 f. Dit is geknoopt haar. Als je niet goed en zorgvuldig borstelt,  zal een knoop leiden tot een "voorbeeld d." Als je voorzichtig borstelt komt het vast goed!
 g. Type g,. Dit kan worden veroorzaakt door een slechte toepassing of ruwe verwijdering van extensions  Laat iemand die gespecialiseerd is het plaatsen en verwijderen van extensions dit doen. Zorg dat de persoon die ze uit je haar halt of plaatst zacht en rustig te werk gaat.
 Ik hoop dat jullie hier iets van hebben geleerd!
xo,Maaike

bron: the beauty department site van onder andere Lauren Conrad!
a. Dit is een close-up foto van gezond haar. De buitenste laag is glad en de schubben zijn mooi en plat en liggen op de top van een andere. Als de buitenste laag een glad oppervlak heeft betekend dit lichtreflectie en lichtreflectie betekent meer glans!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten