zondag 26 juni 2011

Do it yourself: Make a mask

Je kan bij heel veel winkels maskertjes kopen,maar misschien vind je het wel veel leuker om ze zelf te maken. Dan heb ik hier een paar makkelijk te maken maskertjes!
Zorg wel altijd dat je huid schoon is, was het even met lauw/warm water en breng dan het masker aan.
  • Honing / yoghurt - Meng 1 eetlepel honing met 1 eetlepel gewone yoghurt. Als je een droge huid hebt kun je 2 eetlepels honing gebruiken. Voeg een theelepel limoensap toe als je een vette huid hebt.
  • Tomaat / citroen - Pureer een rijpe tomaat en voeg 1 eetlepel citroensap toe. Dit masker is goed als je last hebt van puistjes.
  • Banaan / honing / citroen - Doe een banaan in de blender en voeg hier 2 eetlepels honing en 2 eetlepels citroensap aan toe.
Geniet van je masker!
xoxo Maaike

4 opmerkingen:

  1. Uhmm, ik ga die laatste uitproberen.

    http://ieatfashiontoday.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb met een vriendin die bovenste uitgeprobeerd. Je moet het niet verdubbelen als je met zn tweeen bent, want dan heb je echt veel te veel. & het wordt best warm als je het hebt opgesmeerd. Eigenlijk is het masker zelf ook best dun enz. maar alleen nog even een half uur wachten totdat hij eraf gaat. !:) we zullen zien:)

    xoxoxoxoxo
    Iemand van Girlscene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. glad & lekker zacht :)
    XoxoxGirlscenemeisje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb een keertje met een vriendin zo'n honing/yoghurt masker gemaakt xD. Was wel fijn trouwens (: Maar verder koop ik eigenlijk gewoon van die maskers weetjwel :P

    Liefs ♥
    lifeisjustmagical.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen